Schakel een professionele ceremoniemeester in

Genieten van jullie bruiloft zonder stress?

Jullie organiseren jullie bruiloft zelf maar willen op de bruiloft kunnen genieten zonder stress. Een professionele ceremoniemeester zorgt ervoor dat jullie nergens aan hoeven te denken en samen met jullie gasten kunnen genieten van een onbezorgde bruiloft.

Professionele ceremoniemeester

U hoeft een vriend, vriendin of familielid niet te belasten met deze eervolle, maar toch belastende taak. Zij kunnen dan net zo genieten van jullie bruiloft als jullie zelf en jullie weten zeker dat jullie huwelijksdag in goede handen is.

Wat kunnen jullie van Ja ik wil ceremoniemeester verwachten

Jullie organiseren de bruiloft grotendeels zelf. Een paar weken voor de bruiloft nemen we jullie huwelijksdag samen door. Ik maak een gedetailleerd draaiboek. Ik neem contact op met de leveranciers en de locaties. Waar nodig bevestig ik de gemaakte afspraken. Ik zorg dat jullie bruiloft naar wens verloopt. Op de huwelijksdag ben ik jullie steun en toeverlaat, ceremoniemeester, contactpersoon voor de leveranciers en gastvrouw voor jullie gasten.

Wat kost een ceremoniemeester?

Iedere bruiloft is uniek. Ik stem mijn diensten geheel af op jullie wensen. Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek en ontvang vrijblijvend een offerte op maat.

Foto: Tamara Kros Fotografie