Bruiloft plannen met een weddingplanner

Jullie willen gaan beginnen met het plannen en organiseren van jullie bruiloft. Wat een spannende en leuk tijd! Ik kan jullie als weddingplanner helpen.

Wat doet een weddingplanner?

Een weddingplanner regelt meer dan alleen een trouwlocatie en een mooie taart. Ik zoek uit hoe jullie droomhuwelijk er uitziet en gebruik mijn talenten, vaardigheden en contacten om van jullie dag iets unieks te maken. Ik probeer dromen uit te laten komen. Zijn jullie op zoek naar professionele hulp en ondersteuning bij het plannen en organiseren van jullie huwelijksdag? Dan zijn jullie bij Ja ik wil weddingplanner aan het juiste adres.

Ontspan en geniet van deze bijzondere tijd

Mijn streven is om jullie zorgen weg te nemen. Als weddingplanner weet ik wat er allemaal moet gebeuren. Ik zal jullie veel werk uit handen nemen en gedurende het gehele proces met jullie mee denken en ervoor zorgen dat er geen detail over het hoofd wordt gezien.

Wat kunnen jullie van Ja ik wil weddingplanner verwachten

  • De complete organisatie en planning van jullie huwelijksdag.

  • Ik zorg voor de beste leveranciers, de mooiste producten en de beste diensten (met de gunstigste prijs).
  • Praktische hulp, professioneel advies, originele ideeën en nuttige tips.
  • Ik kan jullie budget beheren om zo de kosten binnen de perken te houden.
  • Een op maat gemaakte planning en draaiboek met daarin alle acties en afspraken.
  • Ik verzorg de communicatie met alle leveranciers.
  • Op de huwelijksdag ben ik jullie steun en toeverlaat, ceremoniemeester, contactpersoon en gastvrouw voor jullie gasten.
  • Na de huwelijksdag zorg ik voor de huwelijkscadeaus, gehuurde spullen en bedankjes.

Wat kost een weddingplanner?

Iedere bruiloft is uniek. Ik stem mijn diensten geheel af op jullie wensen. Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek en ontvang vrijblijvend een offerte op maat.Foto: Denise Motz Trouwfotografie